maandag 11 maart 2013

Nog meer inspiratie

De kleine man is aan het wennen op het kinderdagverblijf. Volgende week donderdag ga ik "alweer" werken... nog even niet aan denken....

Nu heb ik dus wel ineens drie babyloze dagen in de week waarin ik (naast het huishouden) weer even iets voor mezelf kan gaan doen. En ondanks dat ik de kleine echt mis als hij er niet is, vind ik het toch ook wel heel lekker om even m'n blogjes te kunnen bekijken en wat te haken of te breien.

Ik heb net weer veel inspiratie op gedaan op het blog Blij dat ik brei. Jeanet zet daar zoveel leuke links op. De patroontjes die ik dan tegen kom sla ik weer op de pc op met het voornemen om ze eens te gaan gebruiken. Inmiddels heb ik al een aardige verzameling maar die tijd he... die is echt schaars.

Wat er deze keer uit sprong voor mij:

Het grijze kussen met de Afrikaanse bloem granny's. Erg mooi, vooral die oranje en koraaltinten... mijn favoriete kleuren!

En ik heb, met dank aan Jeanet, nog een leuk blog aan m'n niet geringe bloglijst toegevoegd: Handwerkjuffie.
Het broodmandje vind ik erg leuk, maar ik ben vooral weg van alles wat zij onder het label "Nordic" heeft gepost. Rood, wit en aqua met Noorse patronen.... helemaal fantastisch! Daarom alleen al zou ik goed willen kunnen breien. Noorse patronen om te haken zijn meer dan welkom!

Daarnaast blijkt Christel Krukkert medio april met een nieuwe boekje te komen: Holland. Leuk! Het blauw-witte stelletje zijn favoriet.

Dit is mijn huidige Work in Progress:

 Roodkapje knuffeldoekje... een patroon van A la Sascha. Het is een WiP want het mondje ontbreekt nog en het kapje moet ik aan de achterkant nog vastmaken.
En waarom zou je met 1 project tegelijk bezig zijn als je ook met 3 projecten tegelijk bezig kunt zijn? De rode bol is mijn brei avontuur en de witte bol is het begin van een gehaakt telefoonhoesje. Dit is ook een patroon van A la Sascha. 

Hmmmm....zo'n Noors patroon kan ik natuurlijk ook in kruissteek op dat telefoonhoesje borduren........
Een keer raden welk project straks het eerste af is!
Nicole

Geen opmerkingen:

Een reactie posten