maandag 18 maart 2013

Het wordt saai..

Maar hier is nog een post over inspiratie....

De website http://www.allfreecrochet.com/ bevat een enorme collectie haakpatronen. Op aanraden van Annemarie van Annemarieshaakblog heb ik daar een gratis e-book met haakpatronen gedownload.
Erg leuk!

Het nadeel  is wel dat je je emailadres moet achterlaten en dus iedere dag een mail ontvangt...maaarrrr....ook daar is weer leuke inspiratie in te vinden!

Zo ben ik aan het twijfelen of ik de Papillion scarf ga maken of de Lacy spring evening scarf. Ik heb nog een paar bolletjes SMC Cotton Time in m'n favoriete kleur koraal die al een jaar in de kast liggen te wachten tot ik ze verwerk tot een nieuwe favoriete sjaal....maar het juist patroon voor een alledaags-maar-wel-bijzonder sjaaltje kwam ik maar niet tegen. En het is toch zonde om katoen in je favo kleur te verwerken tot een enkel alledaags sjaaltje.... (je kunt het toch bijkopen!?!? Ja...helemaal waar...maar in mijn hoofd is het dan toch zonde.)

En eigenlijk mag ik van mezelf nog niet nadenken (laat staan beginnen) met een nieuw project want ik heb nog teveel liggen om af te maken en als ik iets nieuws begin, dan moet het een kraamcadeautje zijn want we gaan a.s. zondag de nieuwste aanwinst van onze vriendengroep bekijken. Onze Pim is niet meer de kleinste!

Misschien moet ik nu maar eerst de rammelaar namaken die we van de buren hebben gehad. Een hele leuke gehaakte rammelaar in regenboogkleuren.... lijkt me een snel projectje (=handig want het is zo zondag).

Zo zie je maar weer....inspiratie heb je zo te pakken!

Een mooie quote van Maya Angelou:

You can't use up creativity
The more you use, the more you have.

Die komt in onze knutsel-/studeerkamer!
Haakze!

Nicole

Geen opmerkingen:

Een reactie posten