maandag 29 oktober 2012

De aanhouder wint....en haakt een armband!

Sascha heeft weer een super patroon op haar blog staan: 5 verschillende gehaakte kabelarmbanden. Ze heeft ook een patroon voor de gebreide variant, maar aangezien ik niet kan breien, was de gehaakte variant meer dan welkom!

Vorige week vroeg Sascha of we het patroon wilden testen.... en ik heb ermee gestoeid en gevochten want ik kreeg het maar niet voor elkaar. Zwaar frustrerend. Zelfs met YouTube video's (zo heb ik leren haken) kreeg ik het niet voor elkaar.

Gelukkig bleek ik niet de enige test-haakster met problemen! Uiteindelijk kwam Sascha met in totaal 5 patronen in verschillende moeilijkheidsgradaties..... EN DRIE VIDEO'S! En die video's kwamen als geroepen...
TADAAAAAA!!!

De donkerblauwe armband is de smalle beginnersarmband met een dubbele draad Catania. De rode armband is de smalle gevorderden armband met een enkele draad Catania. De rode heb ik volgens mij niet helemaal conform het patroon gemaakt (ook al dacht ik van wel) aangezien ik maar een golvende rand heb en de andere rand recht is. Maar never mind... ze zijn cool!

Bedankt voor het patroon Sascha!
Nicole

1 opmerking: