woensdag 10 februari 2010

Het heeft even geduurd... maar hier is een kaartje!

Buiten sneeuwt het inmiddels behoorlijk hard... gelukkig is het hier binnen lekker warm en hoog tijd om lekker crea bezig te zijn en eindelijk eens een foto te plaatsen van een kaartje dat ik recent heb gemaakt.

De gelegenheid was een bruiloft van vrienden afgelopen zaterdag. Ik wilde eerst een kaartje maken met een stempel van een bruidspaar van Magnolia, maar ik liep een beetje vast met het ontwerp van de kaart. Toen ik de trouwkaart bekeek, kwam de inspiratie vanzelf. Binnenin de kaart was een foto van het bruidspaar geprint, zittend op een bankje en elkaar zoenend....tadaaaa! Onderstaande Magnolia stempels konden bijna niet toepasselijker zijn.

.


De " LOVE"-letters zijn uitgesneden met een mal en met een flinke laag Stickles versierd. Het hartje is van foam en was al voorzien van glitters.


Nog een close up van het stelletje. Ze zijn ingekleurd met Copic markers... mijn nieuwste verslaving naast Spellbinders mallen en stempels. :-) De rand is gemaakt met een Martha Stewart randpons.
Ik ben zelf erg blij met het resultaat, maar ik hoor graag wat jullie ervan vinden!

2 opmerkingen:

  1. mooi mooi mooi :)
    gaaf kaartje zus
    erg mooi gemaakt,de haartjes lijken bijna echt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Idd een schitterende kaart,zou er zelf ook blij mee wezen, als ik hem kreeg.Tijd voor jou om eens mee te doen aan een wedstrijd?????Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen