woensdag 9 maart 2011

zondag 6 maart 2011

De geboortegolf.

Aangezien er in onze vriendengroep een heuse geboortegolf aan het plaatsvinden is, ben ik maar begonnen met het maken van babykaartjes. Eigenlijk vind ik het het leukst om de kaartjes aan te passen aan het geboortekaartje dat we ontvangen, maar aangezien het er dan soms niet van komt om een kaartje te sturen, had ik bedacht dat ik er maar beter een paar op voorraad kon hebben. Dan krijgen de kersverse ouders in iedergeval een kaartje.

Dit zijn de nieuwe creaties voor de meisjes:


De kleuren op de foto's zijn iets donkerder dan in het echt.

Een nieuwe verslaving.

Toen ik voor het eerst het boekje " Dierenvriendjes haken" van Christel Krukkert zag, wist ik het meteen: "Dat wil ik ook kunnen!" Inmiddels heb ik er een nieuwe verslaving bij. Haken is zo leuk!

Dit zijn mijn eerste beestjes:

Er gaat zeker wel wat tijd in zitten. Het al gauw een week om alle losse onderdelen te haken. Maar je hebt dan wel een superleuk beestje. Daarnaast is het haken lekker ontspannend en kun je het gewoon op de bank doen. Inmiddels heb ik ook het andere boekje van Christel Krukkert dat "Gehaakte beestenboel" heet. En nu eens beslissen wat het volgende project wordt... de egeltjes...het schaapje... of toch de vlinder? Dilemma's, dilemma's.....